Omnia Vincit Amor

Minisérie z dob dávných před prvním filmem Thor, ve které se stane něco příšerného. Thor se chce ženit. Jenže to nedává smysl, proč tak najednou a proč zrovna s ?

Loki se ještě nestydí schovat se za matčinu sukni, Thor není ve své kůži, Odin si nad celým tím fiaskem bez výčitek myje ruce a Frigga si vyhrnuje pomyslné rukávy. Pod její střechou bude pořádek.

Žánr/tagy: Rodina, drama, komedie

Postavy: Thor, Loki, Frigga, Odin, Amora

Vztah: Thor & Loki, Loki & Amora

Upozornění: násilí

Stav: DOKONČENO

Poznámky: Název je latinsky - v překladu "Nade vším zvítězí láska". Je to tak sladké, že jsem to nemohla napsat česky.

Kapitoly:


První
Thor se chce ženit! Lokimu stačí málo k tomu, aby pochopil, proč tomu tak je. Amora si je vědoma své výhody a nestydí se ji proti svému bývalému kolegovi použít. Královští rodiče jsou zmateni, ale kde otec ustupuje, matka si vyhrnuje rukávy a sama se pouští do akce.

Druhá
Loki se prozatím stáhl ze scény, Odin sice hraje, že by rád chápal, ale nesnaží se zdaleka tolik, kolik by měl, Thor je nadále zamilovaný a šťastně zasnoubený - za týden se bude slavit svatba! Frigga začíná tahat za nitky a Amora vidí, že královnou přes noc se stát nedá.

Třetí

Cosi se nám začíná rýsovat - snad rovnou důvod celé téhle frašky? Amora vykládá karty na stůl, Frigga vidí, že bitvu sice vyhrála, ale problém nevyřešila, Loki se opět objevuje na scéně a Thor je stále mimo. Obě čarodějky musí spojit síly při hledání co možná nejméně drastického řešení. 

Čtvrtá
Jdeme do dramatického finále! Musí tady přece být něco, co všechno zachrání. Snad nebude třeba nějaké zbytečně složité magie, když je to něco tak jednoduchého? Jak pro koho, pravda. Loki se potřebuje přestat vztekat, Amora by se měla začít balit a Thor má konečně jasno.

Share:
spacer

Žádné komentáře:

Okomentovat