Mafia - jednorázovky

1. RODINA

Po krádeži v bance se události odehrávají jinak. Sam je o něco nerozhodnější, Paulie klidnější, Tom naštvanější. Místo zrady přítele - válka Salieriho rodině. Canon divergence, fix-it. Má prvotina pro fandom. Slash nepřítomen.

2. FAIR PLAY

Pre-slash (Paulie/Sam), odehrává se po neslavném Výletu do přírody. Spousta dialogů, angst, žárlivost, zdánlivá neopětovanost citů. 

3. BĚŽNÁ RUTINA

Jsme teprve na začátku hry, chvíli po přijetí Toma do rodiny. Jedeme vybírat výpalné - první mise, která stojí za řeč, a taky první, která se kolosálně podělá. Tak už to chodí. Missing scene. Žádný slash. 

4. VYKOUPENÍ | REDEMPTION

Po krádeži v bance se události neodehrávají jinak. Missing scene, žádný slash. Don už ví o bance a Sam jde na kobereček. Musí si vybrat stranu. Život, nebo smrt.

5. V KOUTĚ

Přímo navazující na první ↑ jednorázovku. Povedlo se jim utéct. O Tomovi a jeho rodině neměli informace, což bylo v tomto případě možná lepší, Paulie byl jako ryba ve vodě... a Sam zase jako ryba na suchu. Nečekal, že se dostanou tak daleko. Poprvé v životě měl skutečně na výběr a netušil, co s tím. Žádný slash nebo pre-slash.

6. DĚDIC

Ta Frankova promluva do duše udělala na Toma docela dojem. Tohle je náhled do jedné večerní debaty třech veteránů, která tomu předcházela. Chybějící scéna. Žádný slash.

Share:
spacer

Žádné komentáře:

Okomentovat