Avengers: Infinity War & Alice

Jeden by si pomyslel, že to bude zjevné. Ono to je zjevné. Ale čistě pro klid duše - ač po něm jistě budu pátrat, dokud budu naživu, sem házím to zapovězené slovo - spoiler. 

A jako vždy ani teď to nebude jen jednou. Spoiler. SPOILER. Spoiler! Tento článek obsahuje takové spoilery, že by se jednomu zauzloval žaludek. Spoilery! Příběhu, ne na autě!

SPOILERY-Y-Y-Y. Vyzrazení děje. Vražda překvapení.


Přece mě nedonutíte klesnout znovu tak hluboko a mávat tady červenými obrázky. No ne, prostě.

Jsem tak ráda, že ani tentokrát ho sem nemusím házet, ničí mi to úvod k článku. Vatu nad perexem. Estetika na nule. Spousta času pro rozmyšlení, jestli o to vážně stojíte. Sice už by někteří mohli namítnout, že to viděli VŠICHNI, ale sama vím, že tomu tak není. Jelikož mám taky nějaké resty, tudíž plně chápu, když je pro někoho spoiler i konec filmu z roku 2008. Není to lehký život.

Nenažranci, kolikrát vám to mám ještě říkat? SPOILER. Už dobrý? Pokud kliknete na nadpis nebo na „další informace“, budete vystaveni spoilerům. Ještě jednou to slovo napíšu a přestane mi dávat smysl. Zapomenu, co znamená slovo Spoiler, a co ten pojem obnáší. 

No jo, je to tady. Už to nevím. Tak popojedem.

-----

Četla jsem spoustu reakcí a článků od amerických diváků. Dost lidí to prožívalo skutečně extrémně, všichni oplakali (tady je řeč o skutečných slzách) minimálně Spideyho, viděla jsem fotky „před“ a „po“ shlédnutí filmu, a říkala jsem si, soudě podle rozmazaných řasenek, že to musí být něco, no ne? Tudíž jsem s pouhým jedním spoilerem alá Peter Parker šla do kina.

Potom, co jsem potkala dvě kočičí Lokiho verze a snažila se nějak do sebe nacpat perníkové latté („protože dýňové nemáme už strašně dlouho“), potom, co jsem odmítla znovu kupovat „malé“ půllitrové pití a potom, co jsem několikrát prohlásila, že
  1. mě ten film nezajímá,
  2. musím přestat dávat tak velký dýška,
  3. je mi zima a ještě že jsem si tu mikinu s Mickeym vzala,
  4. budu platit majlant za parkovné a za to mi to nestojí,
  5. ani jedna z nás nebude pořádně vědět, o co jde, protože ani jedna z nás neviděla komplet všechny filmy, které tomuto předcházely,
  6.  jdu domů,
jsme se s kolegyní usadily do křesel.

„Vsadím se o všechno, co mám, že to Loki zabalí v prvních pěti až deseti minutách,“ řekla jsem napůl ze srandy, napůl vážně. „Protože potenciál. On má takový potenciál.“

Budiž k dobru mé kolegyně přičteno, že se mnou má neuvěřitelnou trpělivost. Po filmu jsem se dozvěděla, že ode mě v jeden okamžik slyšela mohutný povzdech, ale bohužel ani jedna z nás neví, co ho vyvolalo. A možná to není bohužel, jinak bych to tady taky mohla začít probírat, a to co? Nechceme.

Víte, Ragnarok mě zklamal, protože jsem čekala chtěla něco jiného. Tady jsem věděla zhruba co čekat, jelikož on to byl obecně známý fakt, že to bude masakr superhrdinů. Což bylo na jednu stranu otravné a na druhou velmi osvěžující. V porovnání s druhým (a prvním) Thorem to nádherně plynulo, to se jim musí nechat. Docela jsem si dělala starosti, jak se jim podaří všechny postavy z filmů, které dostaly několik svých vlastních celovečeráků, narvat do dvou hodin, ale jo… v rámci možností. Bylo to překombinované, a když se na to podívám zpětně, tak mi ten děj přijde šíleně jednoduchý, ale různé postavy a znalost jejich historie vyvážila všechno, co v tom filmu nebylo. S tím asi tvůrci počítali.

Hely bylo v Ragnaroku málo, Malekitha v TDW více než dost a Thanose tady bylo moc, moc, příliš moc. Byly tam scény, které mi připadaly zbytečné, nebo zbytečně dlouhé, a jiné, které byly naopak příliš krátké. Do toho by se asi dala započítat veškerá smrt, kterou nám v tom filmu naservírovali. Tomu se aspoň říká spád!


Neplačte, sami jste viděli, jak Thanos oživil Visiona, a dokonce víte jak. Je to možné, a jestli se to stane (navzdory slibům, že nestane), nejsem si jistá, jestli budu kývat hlavou že jo, nebo vrtět že ne, to se mi nelíbí.

Po skončení filmu zavládlo ticho, kdy se všichni začali protahovat, a kde v amerických kinech (pokud se mám řídit svědectvím jiných pisálků) plakali a křičeli na plátno, tady se holka o pár sedadel dál zeptala, kam se půjde na jídlo, někomu se chtělo na záchod, má kolegyně se nevěřícně zeptala „A to je jako všecko?!“ a ostatní se začali hrabat v mobilech, aby nějak přečkali titulky a dočkali se konečné scénky. To je národ tohleto.


Nějaká pozitiva, ať furt nedržkuju 

  • Thor měl Groot jazyk jako volitelný předmět
  • V tomhle filmu nebyl jediný člověk, který by po Thorovi nejel. Od Strážců galaxie až po Steva. Proč se uprostřed líté bitvy nezastavit a nezaznamenat něčí účes? Abych byla fér, Thor mu to oplatil s vousy. Uznávám, že už jsem si na ty krátké vlasy zvykla, konečně mu došlo, že je to vhodnější. V rodině snad stačí jedna čarodějka v kvádru!
  • Steve vypadal absolutně úchvatně, a to mě jindy vůbec nezajímá.
  • Totéž nemůžu říct o Nat, proč jí tohle provedli, a proč i obočí? Na schopnosti jí to neubralo, byla ještě drsnější než předtím.
  • Jinak Thor dostal oko. Od králíka.
  • Bruce & Hulk. („Fajn, já si to udělám sám!“)
  • Obří trpaslík.
  • Interakce Thora a Gamory. Jak nám ti bohové rostou. Když zrovna neumírají.

A stejně (jako byste mě neznali)

  • Lidský čaroděj je větší čaroděj než chlap, který je 1 500 let starý a celou tu dobu nedělá nic jiného, než tu magii. Kterou nám nikdy neukázali. Ne, ještě jsem z toho nevyrostla. Ale vážně, víte o tom, že on umí i jiné věci než do někoho vrážet nože… tedy, měl by. To je neuvěřitelné.
  • Mimochodem, všechno je Peterova (Quill) vina, když se nad tím zamyslíte. Dost to podělal, ale někdo tu roli hrát musel, aby to pro diváky bylo víc frustrující.
  • Nikdy se nehodlám smířit s tím, že už ve filmech dávno není Jarvis.
  • Byl Bruce vždycky takhle mimo nebo to až poslední dva filmy?
  • Tom Hiddleston měl zatracené prázdniny. Idris Elba též, ten se za svůj výstup ani nepostavil na vlastní nohy. A Hela měla pravděpodobně druhé Vánoce.
  • Co to sakra mělo být? Byla bych konkrétnější, ale to bychom tu byli ještě déle než s Ragnarokem, a to už podruhé nedám. A myslím, že vy taky ne.

Loki to zabalil

  • Stával se příliš populárním. Při dalším potenciálním pokračování Avengers či Thora by se tvůrci neustále potýkali s otázkami „kde je Loki“ a „co zrovna dělá Loki“ nebo „bylo ho tam málo!“ a tak podobně. Otrava, stejně jako s Jane. Zvlášť, když je to postava, která je moc velká na malou roli, a moc malá na velkou. (My víme, že to tak není.) Lidi ho zkrátka zbožňují a nešetří chválou na jedinou scénu, ve které se kdy objevil. O hercích teď není řeč, měla bych dodat.
  • Měl otevřené oči, což je zatraceně děsivé a mnohem mrtvější než mírumilovně zavřené oči člověka smířeného se smrtí. (Viz tzv. smrt v The Dark World.) Smrdělo to skutečností a to je na tom jedna věc, která se mi vážně extrémně nelíbila.
  • Zase to bylo příliš brzy. Je to ostuda. Ale opět, smrdí to skutečností stejně jako Tři válečníci. 
  • Jestli se bude oživovat, tipuju si ty, kteří byli zpopelněni. Což vylučuje zvládnutelné množství mrtvol na jeden film – tj. Vision, Heimdall a Loki. (Gamora?)  Ne, že by prášek nebyl definitivní, ale pořád z toho cítíte takové to nadpřirozeno, které vám dává cosi jako naději, že existuje i tlačítko zpět.
  • Ležící mrtvola, která se nezvedá ani omylem, a pak ještě vybuchne uprostřed Vesmíru, pokud něco jako prostředek Vesmíru existuje, skutečně nepůsobí jako věrohodný kandidát na dramatický návrat. Ale The Dark World
  • Po celou dobu filmu šla cítit nepřítomnost, smrt. V TDW to bylo zaplácané okamžitým humorem. (Pokusem.) Tady bylo i nějaké truchlení. A prostě… to tam bylo. Blbě, nevítaně, ale bylo.

Nebo taky ne

  • Pořád mám takový vlastní headcanon, že se Loki po smrti promění zpátky, tedy do své původní podoby. Pravda nebo ne, já se toho nehodlám vzdát, stejně jako zelených očí.
  • Sice Frigga taky prokázala jistou neodolnost, ale tohle prostě na smrt boha/poloboha nestačí. Viděli jste vůbec, co všechno se stalo Thorovi? To myslím jen v průběhu tohohle filmu. Od menšího pobytu v kosmu až po rozžhavení hvězdy, propánakrále.
  • Netvrďte mi, že z výhledu zmizel jen tak ze srandy. Té modré srandičky se muselo dát nějak využít, nehrajte to na mě.
  • Nemluvě o tom, že na tu chvilku, kdy Thanos bojoval s Hulkem, úplně zmizel ze záběru a mohl dělat kdovíco. Takže ne, nežeru jim to, ale přijmu to s protočením očí, stejně jako bych přijala, kdyby se to hovado objevilo v druhém díle v nějakém dramatickém finále.
  • Lidi ho zbožňují a tvůrci sklidí spoustu hořkosti, kdyby ho fakt takhle odklidili. (Ne, že by je to zajímalo.)
  • Thor ani tentokrát nepochyboval o jeho smrti. Skoro bych čekala srdceryvnější „nedělej a vstávej“ – a nic.
  • Chcete mi říct, že sejmuli postavu s tak neuvěřitelně, kriste pane, s tak stupidně a hloupě nevyužitým potenciálem? Já fakt od mistra mága potřebuju vidět něco víc než pár iluzí a pár ubohoučkých záběrů na cosi jako boj zblízka, na který se kamera soustředí tak tisícinu toho, co soustředí u všech ostatních. Jestli mě někdy přejde hořkost ze „souboje se Strangem“, dám vám vědět. Sejdeme se ve čtvrt na nikdy, pá! 
  • Nemůžete prostě hodit takový potenciál do koše. Já si to dovolit můžu, ne lidi, co vydělávají miliony!
  • Komiksový Loki přežil i dekapitaci. A tak celkově... on je komiksový Loki v podstatě nesmrtelný, ale do těchto hlubin se neodvažuju potápět. Nemám ráda hloubky. A neznám stoprocentně komiksy.
  • Vyloženě jako by ten chlap měl jenom jeden trik v rukávu, to mi nenakecáte ani omylem. Nebo jsou fakt tak líní vymýšlet něco na úrovni, já nevim. Nic nevim!
  • A mimochodem, jestli ho sejmuli, tak bych vážně ocenila, kdyby zůstali pod drnem všichni, protože jestli je něco trapnější než zázračné oživení postav, tak je to jen částečné oživení postav. To říká něco jako „těchhle jsme se chtěli zbavit doopravdy a tihle tady zůstanou – měli byste být rádi aspoň za to!“ Škubněte si. A všichni budou jásat, že se vrátí pavouček. Což je super, nezletilí by umírat neměli, a to neplatí jen o filmech.
  • Absolutně nic nebylo zodpovězeno. Tedy invaze, dřívější setkání s Thanosem, okolnosti. Troufám si tvrdit, že by si to zasloužilo pozornost, stejně jako Natasha a Clint.
  • Loki měl z Thanose nahnáno. Jestli se mu povedlo všechny přesvědčit o své smrti a zmizet, byla by to hnusárna, ale nemůžete popřít, že tam ten podpis vidíte. Thor si ho konec konců bude pamatovat jako hrdinu. Navíc iluze/cokoli jiného může být dost blbá na to, aby šla na Thanose s dýkou. Tam totiž fakt nebyla ani procentní šance... ale jako odlákání pozornosti dostatečné. Tři body z deseti, ty zbabělá čúzo!
  • Křehké bytosti, nezoufejte. Já Lokiho pořád udržuju naživu, a nejsem sama! A sice mi to trvá jako psovi pastva, ale hej, podívejte se okolo. Je to tady jak po zásahu Thanose. (Příliš brzy?) Tím myslím českou komunitu Avengers/Thor, ne tenhle blogísek. Můj blogísek. Který má narozeniny. A nikdo mu nepopřál!
  • Vůbec bych se nestresovala, ta bestie jen tak nechcípne. Má květnatá mluva je dneska na vrcholu. To asi protože je půl druhé ráno a ten film jsem viděla už dávno. (Edit - už je skoro osm večer! Jestli budu psát ješte jednou rozdílný čas, tak už to vážně zabalím.)

Shrnutí: 


Jaké shrnutí? Díky bohu, že už si toho moc nepamatuju. Víte, ono mi tak dlouho netrvá napsat článek, ale to hledání gifů a obrázků... na to už bych měla titul. Že nemusím? A odkud byste je jinak brali, když ne z mých bezedných sbírek?! Buďte rádi, kdo mě nemáte na tumblru, tam je to ještě horší.

Ono to shrnutí má být asi k filmu.

Necítila jsem se frustrovaná jako při Ragnaroku, otrávená jako u prvního filmu Thora, ani znuděná jako u TDW. Ani zmatená jako u prvních Avengers, naprosto lhostejná jako u druhých Avengers... bylo to takové fajn. Jako nepočítám ty očividně nehezké scény... šlo spíš o to, jak film plynul - velmi dobře. Humor nebyl nevhodný jako u TDW, byl decentní, občas příjemně překvapil a nenarušoval vážné scény. Možná jen jednou jedinkrát, když Thor zjistil, čí dcerou je Gamora... to byla situace, která mi přišla komicky zaobalená, přičemž kdyby zůstala vážná, měla by mnohem lepší dopad.

Co se Lokiho týče, ráda bych řekla, že to byl celý plán - a kdyby to podali dobře, snad bych jim to i uvěřila. Svou smrtí si pojistí, že Thorovi skutečně už nezbude vůbec nic, a dá do boje s Thanosem všechno, což by nejspíš nedal, kdyby měl po boku někoho, koho by nechtěl ztratit. Nebo se prostě zdejchnul, což by nebylo úplně neuvěřitelné. Takže mám všechny možnosti otevřené a absolutně nic z toho, co jsem viděla, na mě nenechalo žádné následky. Až mě to trošku štve, pomohlo by mi to napsat krásné angst jednorázovky. Ale já jsem obecně taková...


... takže myslím, že to nebude zas až takový problém. Minimálně jeden námět bych už měla. A jinak, křehké a citlivé duše, nezoufejte, neboť za rok vyjde další film. Nebo možná proto zoufejte? Je možnost, že se oživí první půlka, nebo chcípne druhá půlka. 

Hahahahahaa!


Share:
spacer

12 komentářů:

  1. O Lokiho se bojím velmi, protože zemřel hrdinsky a zcela správně. To je ŠPATNÉ, to je strašně špatné. Ze stejného důvodu se bojím o Starka :-/ Nezletilí to mají jistý, Strange nejspíš taky... jestli neudělají velkou oživovačku, tak si to vážně rozlijí. Nechodím na komixáky proto, aby se tam umíralo. Naopak - jedna ze základních podmínek je, že mezi superhrdiny je svět v pořádku! Kdybych chtěla trpět, trávím čtvrtky ve filmovém klubu.
    Naštěstí, jak už jsme si vysvětlily, ten jejich Loki je stejně jen takový nepodarek, zcela OC. A MY to musíme vědět :-D
    Moje námitky jsou spíš v oboru logiky. Co to bylo s tím Hulkem na začátku? To jako počkali, až pomře většina Asgarďanů a PAK teprve přišel na řadu Hulk? Banner tam nebyl moc vydařená figura, takové rádoby vtipné mluvící zvířátko, co za celou dobu neudělá vůbec nic užitečného. Proč sakra Heimdall nezachránil někoho z Ódinsonů? To vůbec nedává smysl. Navíc tím byla dokonána genocida celého národa a to se mi hodně nezamlouvá. Thor pak později zmiňuje, že mu Thanos zabil polovinu lidí, jenže tu loď vyhodili do vzduchu, takže mi vychází, že jsou mrtví všichni. To už je prostě MOC.
    Stejně tak operace Visiona. Čachrují s každým živůtkem a pak riskují bitvu a smrt desítek lidí?
    Kapitánovi to seklo fantasticky a jestli něco musím vyzvednout, tak Starkovo brnění. To byla naprostá fantazie. A boj s Thanosem? Úžasný! Využíval ho úžasně efektivně. Vůbec většina scén z Titanu byla skvělá, ten boj se jim opravdu povedl. Že se tam Star Lord zachoval jako kretén a zavinil smrt půlky vesmíru je holt jiná věc :-D
    Taky mi trochu vadilo, že se Thanos v podstatě choval jediný racionálně :-D
    Ne, naprosto jsem se nesmířila. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, začneme o logice a komentáře doplní článek o dalších osm tisíc slov. :D Ona se na internetu strhla vlna jakéhosi "jakou půlku, Thore", ale já nevím, on to snad ještě nikdo nevysvětlil? Taky se ptali Tessy Thompson, a ta jen mávla rukou a řekla, že Valkýra je nejspíš někde v baru a chlastá, že je v pohodě. :D Takže buď nějak záhadně... poslali půlku... pryč... ještě před Thanosem... což nedává smysl, nebo... jsou fakt všichni po smrti a chlastají u posmrtného baru? :D Tohle mi na trhák přijde jako nemalá ďoura v logice. :D Já fakt doufám, že to nějak vysvětlí příště... jinak si mě nepřejte v dalším článku! :D :D Nebo byl možná Thor optimista a chtěl tím říct, že tu PRVNÍ polovinu už vyvraždila Hela? :D

      Vtipné bylo, že když se tam dělaly scény ohledně života Visiona, tak jsem vyloženě protáčela oči a připadala si jako... nějaké monstrum - co na tobě záleží, když je v otázce tolik, nechte ho chcípnout. :D A to je přitom fajn! Já jen, že když už má člověk pomalu názor jako hlavní záporák, tak si připadá jaksi špinavě. :D Oběti musí bejt!

      S Tonyho brněním souhlas! :D Ten se předvedl. Budeme ignorovat ten zbytek, co se tam odehrál. :D

      A Lokiho hrdinská smrt... jako jo, ono by to nejspíš mohlo hrát roli vykoupení, ale nemůžu si pomoct, přijde mi to strašně laciné. Na to, kolik otázek je stále nezodpovězených, a na to, že mi to tam celkově nepasuje, mi to přijde strašně málo. On rád umírá hrdinsky a dramaticky, ale nemyslím si, že se mu ta představa líbí - jakože by zemřel DOOPRAVDY. :D Nevím, jestli je to dětinské, mně už konec konců záleží jen na tom NAŠEM skutečném Lokim, ale fakt si myslím, že ještě není po něm. Uvidíme. :D

      Bruce byl zoufale neužitečný. :D Ale možná Heimdall viděl dál, proto si vybral jeho.

      Star Lord je kapacita. Nevím, jestli být ráda, že ho to chytlo taky, nebo by bylo lepší, aby zůstal a jemu to někdo hodil na hlavu. :D

      Vymazat
    2. Jo, to byla i moje odpověď - že mu tu první vyvraždila Hella. Jenom bych neřekla optimista, ale cynik :-D

      A přesně! Co na kterémkoli z nich záleželo? Když položíme otázku "Thor nebo půlka vesmíru", nebo kdokoli další... je to samozřejmě mocinky pěkný, že nechtějí nikoho nechat umřít, ale PŮLKA VESMÍRU? Že oni s ním tajně souhlasí? :-D Jak mohl LOKI takhle vyměknout, kdyby nevěděl něco, co nikdo další? (Dobře, to už je chabá naděje. :-))

      Lokiho smrt je bohužel dost smysluplná - vždyť nikdy neměl skutečně velkou roli a úplně si s tou postavou nedovedli poradit. Sama píšeš o nevyužité magii a tak. Příliš tam sedí "polepšit, zaříznout, vzpomínáme v dobrém"... neexistuje nějaký seznam herců z dalšího filmu? Vždyť už to musí mít prakticky hotové :-D

      Star Lord byl tak hrozný, až ho člověk ani nemůže nesnášet, protože to by bylo... naprosto nesvéprávné. Fakt nechápu, co na něm Gamora viděla. ;-)

      Vymazat
    3. Myslím, že bez pomoci všech hrdinů a antihrdinů by to Thanos nezvládl. :D

      Jinak, co když před tou spouští na lodi poslal polovinu někam do pryč? Včetně Valkýry a toho mluvícího šutru. Protože on je tam nevraždil z osobní msty, kdyby fakt vyhladil celou Asgardskou rasu, tak by šel proti svému přesvědčení. On jako nebyl úplně ok, ale šel podle docela srozumitelné rovnice. :D

      Loki už byl měkkej dávno... dááávno... :D

      Vymazat
    4. Ten film dostává ve světle tvé první věty zcela nový rozměr. :-D

      Včetně zmíněných a VČETNĚ Lokiho. Určitě. Proč by klon nemohl došáhnout do kosmických kapes. :-D Dává přeci dokonale smysl, že každou polovinu vedl jeden princ! - že jo! :-D

      Vymazat
    5. Vidíš, ani druhý film nepotřebujem. Všechno je jasné, všechno víme. :D Nikdo nikdy neřekl, co všechno klon neumí... ach to se teoretizuje, tolik stébel, kterých se dá chytnout. :D

      Vymazat
  2. Však on je Loki naživu, jen už asi nevyleze a ani bych mu to neradila. Tvůrci, kteří nedokáží ocenit jeho potenciál, si jej prostě nezaslouží. Jen ať ho nechají nám pisálkům. A Thor ať se příště trefí do hlavy. Ta zatracená drama - queen. Ale, co má to v rodině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thor je taky pěkně na palici! :D Nešvihnout ho rovnou do hlavy, to je prosím zkušený válečník! Jen ať si Loki žije a nevylézá, nic dobrého by ho nečekalo. :D Pisálci se o něj postarají tak jako tak. :D

      Vymazat
  3. Ještě jsem se nerozhodla, jestli se mi film líbil. Zůstanou-li Loki (plus asgardští), Clint, Iron Man, Strange, Rogers a Nataša naživu, tak se mi líbil velmi a je geniální. Jestli ne, tak tu životní epizodu mažu z paměti. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někteří by mohli namítnout, že třeba Clint s Natashou by přežít měli, jelikož ještě nedostali vlastní film, ale tak přemýšlím... na film z minulosti ty postavy naživu nepotřebuješ. :D Dají tam datum a herce a mají další trhák. :D Já tě původně chtěla utěšit a podpořit! :D Asi budu taky mazat paměť, jak Sherlock. :D

      Vymazat
  4. :-) Díky za report, taky jsem dost prskala, ale z různě jiných důvodů. Jako asi víc jak hodinu po filmu jsem to rozdýchávávala a vykecávala s kamarádkama a po děsný době mám něco rozepsanýho. Jeden se připravuje na mrtvýho Steva a podobné chuťovky a pak mu tam hodí na prach takových postav, že málem vyletí. Nevím, jestli znáš, ale jedna kamarádka mluvila o Lokiho reinkarnaci, té verze z Young Avengers, doporučuju jeho verzi v scéně ze sprchy. A jestli mi bylo něco totálně jedno, tak Thanosova motivace a fakt se těším až mu někdo dupne do obličeje, jako dlouho už mě nějaká postava takhle principiálně neštvala. (Hledám nějaký kvalitní fix-it.) Na druhou stranu Red skull mě fakt potěšil, tohle tomu zmetkovi naprosto patřilo. :D Rozhodně patřím mezi lidi z filmu otřesený. Jako část Thor a Strážci galaxie mě nadchla. (Další velice intenzivní prskání nad zabitýma.) I když to rozpadání vypadá jako dost výživné meme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Lokiho reinkarnaci možná vím, ale jen velmi málo a je zjevné, že o něco přicházím. :D Kvalitní fix-it, těch ještě bude. :D Aspoň doufám, mám takový pocit, že totiž přivedou k životu všechen prach, ale Lokiho a Heimdalla (nejspíš i Visiona) nechají pod drnem. To nic nemění na tom, že některé věci prostě odmítám přijmout. Ani to není první fáze v pěti fázích smutku, já to prostě neberu, jako vůbec. :D Ne protože bych nesnesla Lokiho kánonovou smrt, ale protože společně s ním zavraždili i neomezené možnosti a - ten - potenciál! :D Neboj, Strážci se zas seberou. Vlastně se tam o tolik lidí ani nebojím. Možná že o Tonyho nebo Steva, popřípadě oba? Ale ten zbytek bude v cajku určitě. :D

      Vymazat