Trilogie: Alice & Loki



Alice prostě žije. Rodina se jí rozprchla, ze školy ji vyhodili, a občas uteče do kavárny, aby si fňukla nad osamělým životem. Jak už to v povídkách (nebo stupidních filmech) bývá, v životech tak ubohých existencí se většinou stane něco nečekaného.
Příběh o tom, jak reaguje po adrenalinu prahnoucí holka, když jí bůh neplechy spadne na střechu. 

Postavy: OC, Loki, Thor, Tony Stark, Steve Rogers, Thanos, Jane Foster

Poznámka: Má postava se mnou má společného jen pár detailů. Například jméno/pseudonym, tátův šatník, záliby sourozenců a kamarády - inspirací jsou dva praštění lidé, kteří se tak nějak vyskytli v mém životě. Třetí byla ušetřena, ona to totiž jako jediná z nich čte. 

Páry: OC/Loki, Thor/Jane

Kapitoly: 11/11 + epilog a dodatek

Stav: Dokončeno


Série navazující na Pisálkova poradce. Alice s Lokim žije na Asgardu, kde se ani jednomu nelíbí. Thor přichází s žádostí o pomoc - jménem všech Avengers. Alice se seznamuje s členy a rozhoduje se, koho bude mít ráda a koho ne. Do příběhu se zaplete hrozba, která Lokiho donutí k razantnímu přehodnocování životních priorit, a Alici je všechno jedno - chce zpátky svého chlapa.

Varování: Občasná silná slova (ale často v polštině), nevyhnutelné nesrovnalosti.

Páry: OC/Loki, náznaky Natasha/Clint

Kapitoly: 21/21 + prolog a epilog

Stav: Dokončeno


3) Rozcestí

Poslední série z trilogie (Pisálkův poradce, Vykoupení). Život u Avengers plyne dál, i když ne zrovna idylicky. Dny jsou plné nevyřčených i vyřčených výčitek, a dny ubíhají. Loki se ujal role rodiče a Sigurda vychovává. Alice mezitím putuje po planetě, ze které se nemá jak dostat a snaží se bojovat sama se sebou. 

Varování: Jako vždycky silnější slova (opět v polštině), krapet vážnější styl psaní než u dvou předchozích sérií. 

Páry: OC/Loki, lehké Natasha/Clint

Kapitoly: 12/12

Stav: Dokončeno
Share:
spacer

Žádné komentáře:

Okomentovat