Mateřská

1) Šťastné a mrkvové
Několik let po invazi. Další rodinná povídka - tentokrát Vánoční, dlouhá, úsměvná, a ne moc nevinná. Tony/Loki. 
Aneb... Dávejte si pozor na mrkev. 

2) Pod pantoflem
... ale poněkud neobvyklým. Trošičku kratší pokračování jednorázovky Šťastné a mrkvové, ve kterém se Tony seznamuje s Lokiho kopiemi dětmi. Po dobrém, samozřejmě. 
Pak vás tu čeká jedna menší dětská pomsta za "sežranou" mrkev a taky byste se měli připravit na rodičovský soucit. 

3) Musíme si promluvit
Třetí pokračování jednorázovek Šťastné a mrkvové a Pod pantoflem. Tentokrát se Loki, který už nezvládá tlak na svou trpělivost, rozhodne pro změnu udělat něco nezodpovědného. Samozřejmě to nebude zrovna super nápad, ale vyřeší tak aspoň jeden z moře problémů.

Celá trilogie navazuje na předchozí tři povídky. Tohle je první část jménem Rezignace, Lokiho takzvané zotavování, ve kterém si proti sobě stihne všechny poštvat. A to se ani nesnaží. 

Druhá část s pozitivnějším názvem Rodina, ve které se nedalo odolat dalšímu trápení nešťastného Lokiho. Ale v něčem si musel udělat jasno, což je velký krok dopředu.

6) Ještě toho trochu 3/3, 1. část
Třetí část, ale stále ještě ne poslední. Všechno by mohlo být v pořádku, nebýt Lokiho neúnavné deprese. Navíc se k tomu přidává i starost o dceru, která odmítá plnit své vzdělávací povinnosti a nikdo neví proč. 

7) Ještě toho trochu 3/3, 2. část
Loki s Tonym vědí, proč Hel zanedbávala školu, ovšem nemají nejmenší tušení, jak se s oním nehezkým důvodem vypořádat. Lokiho depka neustupuje a Tony není stvořený pro opatrné našlapování kolem labilního boha. Zkrátka je druhého září a všichni by brali dovolenou.

Share:
spacer

Žádné komentáře:

Okomentovat