Aktuálnější aktualizace

"Doufám, že to umíte."




"Tak vám gratuluji, maturanti..."



"Doufám, že vám ty čtyři roky studia něco daly..."



"Že na nás budete vzpomínat v dobrém..."



"... protože teď už to bude jenom horší..."



"Můžete teď myslet na svou budoucnost..."



"Tady máte vysvědčení..."



"A můžete jít."



Protože víte, jak ráda se vyjadřuju obrázky. Hýbajícími se obrázky!

Po prostřídání neplacené brigády, čtení Wericha a Agathy Christie, po vyrabování knihovny a antikvariátu, po záchvatu euforie a pár hodinách spánku - proboha - spánku, se k vám vracím. Ne, že bych něco z toho hodlala či mohla vynechat, ale už sem tam najdu i tu energii si zapnout počítač. A taky něco přeložit, jelikož překlad je na tom zle a o tom zbytku nemluvě.

31. května bylo po všem, a 1. června mi klekl mobil a tudíž i všechny záložky s povídkami. No.

Maturita je fraška. Nemyslím to tak, že by to snad bylo jednoduché. Jen je to... fraška. Je mi z ní na nic. Tak. Každopádně vám děkuji za projevenou podporu u mého minulého... stručnějšího příspěvku.

Abych tady neplnila ještě více místa nefanfikcemi a nepřekladem, jelikož to nikoho nezajímá, rovnou využiju místa pro info; tedy že u překladu mám další dvě kapitoly, a že to vůbec není sranda. Co se týče Rozcestí a jiných ubohých povídeček, šly krapet stranou, protože prostě překlad. Co si budeme povídat, nemůžu si dovolit to tempo zvolnit teď, když je to tak dramatické. Tuhle menší přestávku svalíme na hysterii a psychické vyčerpání, ta se nepočítá.

Onen článek, který jsem překládala z tumblru a který jsem nestihla dát do kulturního okénka (hned je mi líp), už je též hotov, takže se mi snad povede tady tomu dát jakousi imidž života a aktivity.

A víte, že vás miluju.

Share:
spacer

8 komentářů:

  1. Tak gratuluji, že už to máš za sebou - vydýchat, vyspat se, neopíjet, překládat! :-D Též ti do budoucna přeji, milý zmaturovaný, ať nikdy nedopadneš jako ten pán na těch pohyblivých obrázcích. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opila bych se, kdybych to uměla. :D Chlap na obrázku má nadhled a jasno o svém životě. Nakonec budu ráda, když tak dopadnu. :D

      Vymazat
  2. Gratulujem a prajem mnoho šťastia do budúcna :)
    Ospravedlňujem sa, ale z nejakého zvláštneho dôvodu som si myslela, že si staršia. Možno to je spôsobom vyjadrovania alebo názormi, každopádne to nemyslím ako urážku, ba priam naopak. :)
    A keďže mám už i ja konečne trocha času, pustím sa do čítania. Tak veľmi mi tvoje príbehy chýbali....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, dlouho jsme se tu nepotkaly. :D Mimochodem mi lidi říkali paní i po tom, co jsem si při svých 160 cm vzala mikinu s pejskem a do ruky fruko. To je asi fuk, holt jak se cítím, tolik mi je. :D

      Vymazat
  3. Kolegyně, těmito obrázky jsi vyjádřila pocity nejméně 99,9999% letošních maturantů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už bylo na čase, abych se jednou s někým na něčem shodla. :D

      Vymazat
  4. Hele máš stejně můj respekt, protože mě zní ty nové státní fakt děsivě, jak ohledně času, tak množství otázek. A gratuluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Čas si s počtem otázek vážně nesedl, ale dopadlo to mnohem líp, než jsem čekala. Ovšem mít povinnou matiku, tak teď neslavím. :D

      Vymazat