Hodíme se k sobě?

Krátká série o Tonyho náhledu do astrologie, znamení a obtěžování naprosto znaveného boha. Když se Nataša během malého výslechu dozví o svém vězni vše z pouhého data a času narození, rozhodne se Tony, že toto pochybné umění ovládne taky. V zájmu vědy, samozřejmě. 


Zatímco se Tony baví citováním různých charakteristik znamení, o Lokiho se pokouší nervový kolaps. Možná protože je to prostě otravné, možná protože sám neví, kdy se vlastně narodil. 

Žánr: Humor

Postavy: Tony Stark, Loki, Thor, Bruce Banner

Upozornění: Kdyby někoho zajímalo, jestli se jedná o typický frostiron, pak těžko říct. Ano, narážky tam jsou, nevinné i méně nevinné (dobře, řeší se i sexuální stránka každého znamení), ale vyloženě ten vztah tam není. Spíš takový menší flirt. 

Stav: Dokončeno

Zajímavost: Název povídky je něco jako poděkování mému vděčnému zdroji

Kapitoly: 

První 
Loki skončí v péči Tonyho Starka. Je mu zavázán a má zákaz vyhazovat lidi z okna. Thor je šťastný jako štěně, Tony využívá nevýhod ex padoucha a Loki by nejradši vyskočil z okna sám. 
Kozoroh, střelec, panna.

Druhá 
Loki se rozhodne přejít do protiútoku a využít bratrova ochranitelského pudu. Tony si stále neuvědomuje, jak moc svého nového spolubydlícího rozčiluje, a Loki když nemůže házet lidi z okna, spokojí se s knihami. 
Beran a vodnář.


Třetí
Tony nechápe, proč se s ním Loki nebaví, zato ale začíná chápat, že Thora je lepší se na nic neptat. Hromovládce se drží typické zmatenosti a nostalgie, Loki v myšlenkách páchá vraždy a sebevraždy, McQueen naslouchá a všechno je zkrátka tak, jak má. 
Ryby, váhy. 


Čtvrtá
K luštění bohova znamení se přidává Bruce, Pepper i Nataša, Tony záhadně přichází k úrazům a Loki neví, kde je jeho trápení konec. Jenže zvěrokruh netrvá věčně a on bude brzy ponechán hezky na pokoji. Pokud se ovšem Tony nerozhodne jít ve svém průzkumu do větší hloubky. 
Blíženec, rak, býk, lev a štír.
Share:
spacer

Žádné komentáře:

Okomentovat